EDELSTEEN SDN BHD merupakan syarikat yang ditubuhkan pada tahun 2015 dan fokus utama syarikat adalah didalam bidang kecantikan dan kosmetik. MEERACLE adalah jenama yang dibawah naungan syarikat Edelsteen Sdn Bhd. Kini MEERACLE sudah mula dikenali di seluruh Malaysia dan Asia.

Sehingga ini MEERACLE telah pun mempunyai hampir 3000 pengedar sah didalam Malaysia termasuk Asia. Pembuatan, Pembangunan dan penyelidikan produk-produk MEERACLE dihasilkan sendiri oleh pakar-pakar penyelidik dan pakar ahli kimia kami yang beroperasi di kilang Syarikat Edelsteen Sdn Bhd yang telah ditubuhkan bersama dengan jenama MEERACLE.

Ini adalah untuk menjamin kualiti produk-produk MEERACLE supaya tidak diekploitasi oleh kilang-kilang OEM yang popular dikalangan pemilik produk di Malaysia. Kilang ini juga telah mendapat pengiktirafan GMP (Good Manufacturing Practise). 

Selari dengan VISI dan MISI syarikat yang ingin membuka peluang dan melahirkan lebih ramai lagi wanita-wanita yang berjaya di dalam perniagaan bersama MEERACLE. 
Pihak syarikat telah mewujudkan satu KEMPEN iaitu “ menjadi dengan MEERACLE “ dan di dalam KEMPEN ini, diwujudkan juga satu program GANJARAN untuk semua wakil jualan MEERACLE sebagai satu suntikan semangat dan penghargaan kepada wakil jualan semua yang selama ini setia dan bekerja keras dalam membangunkan perniagaan bersama MEERACLE.


Pemberian GANJARAN adalah seperti melancong ke luar negara, yang sebelum ini pihak syarikat telah pun meraikan dan membawa wakil jualan ke KOREA, INDONESIA, THAILAND, LONDON, PARIS, BELGIUM, AMSTERDAM, menaiki kapal CRUISE dan banyak lagi. Bukan itu sahaja, tidak cukup dengan percutian luar negara, kini pihak syarikat telah memujudkan “ PROGRAM 7 BULAN BERSAMA MEERACLE DAN MENANG MERCEDES BENZ “ secara PERCUMA.
 Ya, hanya perlukan 7 bulan sahaja untuk anda memenangi kereta baru MERCEDES BENZ secara  PERCUMA, pihak syarikat mensasarkan semua wakil jualan MEERACLE layak untuk memenangi kereta baru MERCEDES BENZ ini.

 Ianya bukan hanya untuk wakil jualan yang sedia ada, tetapi juga untuk mereka yang baru sahaja menjadi wakil jualan MEERACLE. Dari tarikh anda sertai wakil jualan MEERACLE, bermula dari situlah tempoh 7 bulan untuk anda memenangi kereta baru MERCEDES BENZ ini secara PERCUMA.

Di dalam perniagaan, perkara yang paling diutamakan adalah margin keuntungan, semakin besar margin keuntungan makin besar pendapatan. Di dalam MEERACLE, kami memberikan margin keuntungan yang besar kepada wakil jualan semua dengan modal permulaan yang rendah.



Terdapat 5 LEVEL di dalam sistem wakil jualan MEERACLE, bermula dengan LEVEL paling asas iaitu Agent Pearl, margin keuntungan untuk Agent Pearl adalah 30%, agak besar margin keuntungan itu jika nak dibandingkan dengan tawaran dari mana-mana syarikat lain.
 Manakala 40% untuk Agent Ruby, dan 50% untuk Stokis Diamond, 55% untuk Stokis Black Diamond dan yang paling tinggi margin keuntungan adalah Master Stokis iaitu 60%.


Duta adalah salah satu cara membina keyakinan dan kepercayaan kepada sesebuah perniagaan atau jenama juga berfungsi sebagai “muka“ kepada sesuatu jenama dan memberi personaliti untuk mencipta hubungan antara jenama dan pelanggan. 


Zahirah Macwilson adalah DUTA kepada produk MEERACLE iaitu MEERACLE FACIAL SERUM dan MEERACLE FACIAL CLEANSER. Pengambilan Zahirah Macwilson sebagai DUTA MEERACLE adalah bersesuaian dengan Nilai Prinsip MEERACLE iaitu 

“ Ringkas, Urban, Ekspresif “. Jika diteliti, gaya penampilan dan pembawakan diri Zahirah Macwilson sememangnya membawa ketiga-tiga elemen ini ( ringkas, urban, ekspresif ) secara tak langsung memberi keserasian di dalamjenama MEERACLE. Selain daripada itu, melihat kepada perkembangan dan populariti Zahirah Macwilson juga menjadi pendorong utama mengapa MEERACLE mengambil Zahirah Macwilson sebagai DUTA MEERACLE.


Pihak HQ MEERACLE sentiasa akan menjalankan “ BRANDING &AWARENESS “ seperti ini untuk memastikan MEERACLE sentiasa mendapat perhatian seluruh Malaysia.

Keistimewaan produk MEERACLE adalah FORMULA GEMSTONE, formula yang berasaskan dari batu permata ini telah dikaji dan diselidik dari tahun 2013 lagi oleh pakar-pakar penyelidikan dan kecantikan MEERACLE. Setelah hampir 2 tahun kajian dan penyelidikan, pada tahun 2015 baru ia dilancarkan dan berada di pasaran iaitu MEERACLE FACIAL SERUM dan MEERACLE FACIAL CLEANSER.



Produk MEERACLE tidak diproses atau dikilangkan di kilang-kilang OEM, tetapi MEERACLE mempunyai kilang tersendiri, dimana kilang ini menjalankan penyelidikan, pemprosesan dan pembungkusan untuk produk MEERACLE sahaja. Kilang yang bertaraf GMP ini telah dibangunkan untuk memastikan kualiti dan hak eksklusif FORMULA GEMSTONE itu hanya milik MEERACLE sahaja.



Akan datang terdapat pelbagai lagi produk yang akan dikeluarkan oleh MEERACLE, dan untuk masa yang terdekat ini MEERACLE akan melancarkan produk keluaran terbaru iaitu MEERACLE FACE.
 MEERACLE FACE adalah rangkaian produk yang fokus pada kosmetik. Untuk  permulaan ini, MEERACLE FACE akan melancarkan FOUNDATION AMETHYST LUSTRE GEMSTONE dan LUXURY CLEANSING MILK ( makeup removal ) yang akan berada di pasaran tidak lama lagi.


Kajian dan penyelidikan MEERACLE FACE ini telah pun dijalankan dari tahun 2016, dan baru kini ia bakal dipasarkan. MEERACLE memang mengambil masa yang agak lama untuk mengeluarkan sesuatu produk, ini kerana MEERACLE sangat menjaga kualiti sesuatu produk, matlamat kami adalah mengeluarkan produk yang berkualiti, bukan produk yang banyak tetapi tidak berkualiti.

Untuk sentiasa kekal relevan dalam pasaran, MEERACLE sentiasa mengekalkan momentum branding dan awareness di online (sosial media) ataupun di traditional media.
 Sebagai contoh, MEERACLE telah pun meletakkan BILLBOARD di sepanjang highway menghala ke utara dan selatan, dimana billboard-billboard ini MEERACLE meletakkan wajah-wajah wakil jualan MEERACLE bukannya meletakkan wajah DUTA dan sebagainya.



Ini kerana, pihak HQ MEERACLE berpendapat, ini adalah salah satu cara pihak HQ MEERACLE berterima kasih kepada wakil jualan semua yang selama ini setia dan bersama-sama membangunkan jenama MEERACLE. Secara tak langsung memberi kesan positif kepada wakil jualan dan membina semangat untuk terus kekal berjaya di dalam MEERACLE. Bukan itu sahaja, pihak HQ MEERACLE juga meletakkan BILLBOARD bersaiz besar di kawasan-kawasan strategik dengan meletakkan wajah DUTA untuk mendapat lebih “ awareness “ dan meningkatkan “ branding “ MEERACLE.


Selain daripada itu, branding dan awareness ini juga dijalankan di dalam online, penggunaan seperti FACEBOOK ADS, INSTA ADS, GOOGLE ADS, dan bermacam lagi cara yang digunakan untuk mengekalkan branding MEERACLE kekal diingati, dan secara tak langsung membantu para wakil jualan semua mendapatkan jualan dengan mudah.

“ BILA ANDA MEMUDAHKAN ORANG LAIN, SECARA TAK LANGSUNG AKAN MEMUDAHKAN HIDUP ANDA SENDIRI ” 

Konsep ini yang menjadi pegangan kepada MEERACLE. Jika anda menjadi wakil jualan MEERACLE, anda tidak perlu bersusah payah mencari bahan untuk membuat pemasaran, pihak HQ MEERACLE sendiri akan memberi bahan-bahan pemasaran itu setiap hari. Sebagai contoh, jika  sebelum ini anda tidak pernah ada pengalaman berniaga di online seperti di sosial media, dan anda tidak ada gambar atau video dan ayat yang hendak digunakan untuk membuat posting di sosial media, pihak HQ MEERACLE telah sediakan semua bahan-bahan ini untuk anda setiap hari.

Apa yang anda perlu lakukan adalah hanya perlu “ copy & paste “ sahaja dan jalankan perniagaan anda seperti biasa. Jika wakil jualan hendak melakukan sebarang aktiviti pemasaran seperti membuka mini booth dan memasuki mana-mana ekspo, pihak HQ MEERACLE telah pun menyediakan segala peralatan seperti MINI BOOTH, BUNTING, FLYERS, MERCHANDISE dan macam-macam lagi. Segalanya memang mudah bersama MEERACLE, anda pasti sangat teruja jika menjadi wakil jualan MEERACLE.

“ Education is the most powerful weapon which you can use to change the world”
– Nelson Mandela

ILMU sangat penting untuk kita membina kerjaya dan kehidupan, oleh itu pihak HQ MEERACLE sentiasa memberi pendedahan tentang
teknik-teknik baru dan ilmu-ilmu pemasaran pada semua wakil jualan. 
Semua wakil jualan akan didedahkan dengan teknik-teknik pemasaran
digital seperti FACEBOOK ADS, INSTA ADS, GOOGLE ADS, dan bermacam lagi secara percuma.


Ada juga wakil jualan yang dihantar memasuki kelas-kelas pemasaran yang dibuat oleh sifu-sifu pemasaran digital di Malaysia secara percuma.

Dimana kelas-kelas ini ada yang berharga dari ratusan ringgit hingga berharga ribuan ringgit, dan ada juga team pemasaran dari HQ MEERACLE yang akan turun ke setiap negeri di Malaysia dan memberi pendedahan kelas pemasaran yang lebih kepada teknikal untuk memahirkan wakil jualan dalam teknik pemasaran digital.

Support Hotline 1

Support Hotline 2

Visi MEERACLE

Meletakkan MEERACLE sebagai sebuah jenama tempatan yang inovatif dan dipercayai didalam dan di luar negara.

Misi MEERACLE

Muncul sebagai jenama yang boleh dipercayai keperluan wanita. Sebagai penyedia penyelesaian kecantikan, kami berhasrat untuk menjadi proaktif dalam memperkasakan wanita dari setiap aspek.

Brand Value

Mewah, Bergaya, Eksklusif, Bertenaga.

3 Sebab Utama Anda Harus Berniaga?

Mengukuhkan Kedudukan Kewangan Anda. Dapat buat simpanan. Cukup buat perbelanjaan harian, mingguan dan bulanan. Dapat bagi mak dan ayah. 

Membantu Lebih Ramai Orang. Yerlah dah banyak duit, kenalah bantu lebih ramai orang.

Memenuhi Cita-cita dan Impian Anda. Pasti Anda ada impian yang ingin dicapaikan? 

 

Kos Sara Hidup Semakin Tinggi!

Hampir setiap hari kita pasti akan menerima pelbagai jenis keluhan yang tajuk utamanya adalah kos sara hidup yang semakin tinggi. Yerlah nak bagi mak ayah lagi. nak bayar sewa rumah lagi, kereta lagi, nak belanja makan lagi, nak bayar duit minyak lagi, beli pampers anak lagi dan pelbagai lagi yang perlu dibayar..

Itu kalau yang dah kahwin.. Yang bujang pun apa kurangnya. Student pun ada yang terasa dengan kos bebanan sara hidup.

Adakah anda juga mengalami situasi itu? 

Kalau anda mengalami situasi itu, maka anda berada dilaman yang betul. Kami akan bantu anda melalui bisnes yang sebenar.

Perbelanjaan Melebihi Pendapatan. Boros!

Cukup bulan kita happy bila dapat gaji. Kita pun WAJIB bayar segala bil tanggungan yang ada. Bil Sewa Rumah, Bil Elektrik, Bil Air, Bil Handphone, Duit Kereta dan segala bil yang ada.

Setelah ditolak segala bil keutamaan yang perlu dibayar, maka tiba masanya nak bayar tanggungan keluarga pula. Nak bagi mak ayah kat kampung, beli sayur lagi, makan minum, pampers anak, duit petrol dan pelbagai lagi tanggungan yang ada.

Bila tiba ingin menyimpan, kita tidak mampu. Kerana bila kita kira semula, memang CONFIRM perbelanjaan tanggungan yang kita dapat, melebihi pendapatan yang kita dapat. Maka mulalah episod sedih pilu kita.. Dan ianya berulang setiap bulan, jika kita tidak ingin MENJADI yang lebih baik. 

Sampai bila nak macam ni?

Jangan Sampai Stress

Berdasarkan kajian pada 2015, 29.2% rakyat Malaysia mengalami masalah depresi seperti masalah mental dan kemurungan. Peningkatan sebanyak 11.2% berbanding tahun 2006. 

Majoriti diantara mereka menghadapi masalah depresi disebabkan tekanan hidup yang semakin mencabar, terutama dibandar-bandar besar. 

Lebih malang, ianya semakin meningkat setiap tahun. 

Tak perlu risau.. Kerana kami ingin membantu anda MENJADI yang lebih baik bersama kami.

#menjadidenganmeeracle

#menjadidenganmeeracle

#menjadidenganmeeracle

Mungkin bunyinya agak ‘cliche’ dan sama macam orang lain. Namun percayalah, apa yang bakal kami kongsikan kepada anda adalah untuk membantu anda mendapat pendapatan yang lebih baik. Kami mencari yang serius dan komited sahaja bersama kami.

Apa kata mereka yang #menjadidenganmeeracle?

Apa kata mereka yang #menjadidenganmeeracle?

Hampir 3000 pengedar sah Meeracle sejak ia ditubuhkan dan kini telah menghasilkan agen-agen yang telah pun mencapai pendapatan dan pulangan yang tinggi. Malahan pada tahun 2017 sahaja ada diantara Master Stokis kami yang telah mencapai jualan RM2.2 Juta untuk tahun 2017 sahaja. Untuk lebih lanjut hayati video ini. 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna dan agen produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan agen dan pengguna. 

Peluang Menjana Pendapatan Bersama Meeracle​

Tahniah! Kerana anda telah memberikan komitmen membaca sehingga ke peringkat ini. Ini menunjukkan bahawa anda adalah orang yang serius ingin bersama kami.

Kami ingin membuka peluang untuk anda menjadi agen produk MEERACLE. Kami akan membantu anda dari pelbagai sudut sepertimana kami pernah membantu orang sebelum anda. Proven Method!

Hanya 7 Bulan Anda Bersama Kami, Pasti Berpeluang Membawa Pulang Mercedes C250 AMG Baru dan Percuma!

Untuk tahun 2018, Meeracle telah melancarkan kempen besar-besaran dimana hadiah utama adalah Kereta Mercedes C250 AMG, Honda Accord, Honda City, Macbook, Ipad, Iphone dan bermacam-macam lagi. Yang pasti membuatkan anda merasa berbaloi menjadi agen Meeracle. 

Kami telah brainstorming bersama team kami. Pelbagai idea kami lontarkan sehingga kami mendapat formula berkesan buat anda membawa pulang MERCEDES C250 AMG secara PERCUMA! Malahan formula ini sudah terbukti berkesan. Kini, kami ingin membantu anda pula.

Apa yang perlu anda buat adalah hanya BUAT JER mengikut formula yang kami bakal share kepada anda. Kami berani jamin FORMULA ini berkesan.

Bercuti Dalam dan Luar Negara

Kalau tak dapat kereta? Pihak HQ Meeracle juga memberikan pelbagai hadiah percutian didalam dan luar negara secara eksklusif buat anda. Nak dapat kereta dan bercuti pun boleh.. Bayangkan kalau anda dah dapat kereta, kemudian anda dapat pakej percutian pula, kan best. Segalanya percuma pulak tue.

Sebelum nie kami ada sekumpulan yang berjaya, pergi naik Cruise dan Korea. Kini, kami nak pergi Europe pulak. Mana tau lepas nie anda pula bercuti bersama kami 🙂

Meeracle Lucky Draw 2018

Pihak Meeracle juga telah melancarkan kempen lucky draw 2018. Khusus untuk pembeli setia produk-produk Meeracle. Dimana hadiah utamanya adalah kereta Perodua Axia baru, Yamaha Solariz baru, percutian didalam dan luar negara dan macam-macam lagi. Bukan sekadar hadiah saja, setiap bulan kami ada menyediakan pelbagai hadiah2 menarik buat pembeli produk. 

Sekarang nie cabutan bertuah kami sedang memberi hadiah utama Perodua Axia. Semua direka khas untuk membantu agen-agaen meeracle membuat jualan. Best! Dahlah beli produk, lepas tue berpeluang dapat hadiah.

Senang citer, kalau anda jadi agen, jangan risau tentang customer sebab pihak HQ sendiri memang menyediakan pelbagai jenis hadiah2 menarik dan eksklusif. Pasti pembeli anda HAPPY.

Zahirah Macwilson Sebagai Duta Rasmi

Kenal Zahirah Macwilson? Beliau sekarang merupakan artis yang tengah top. Pada 26/7/2018, Pihak HQ Meeracle telah melantik Zahirah Macwilson sebagai duta rasmi Meeracle. Beliau dilantik berdasarkan asas branding MEERACLE iaitu SIMPLE, URBAN, dan EXPRESSIVE. Zahirah Macwilson sendiri diberi peluang menggunakan produk Meeracle selama 2 bulan sebelum di lantik sebagai duta. 

Setelah mendapat kesan positif, baru Zahirah bersetuju menjadi duta Meeracle. Dengan pelantikan Zahirah sebagai duta, ianya mampu meningkatkan lagi jualan anda bersama Meeracle.

 

Marketing Berterusan Daripada HQ Meeracle

Pasti anda tertanya2 mengapa billboard ditepi highway dan didalam bandar tidak meletakkan gambar Zahirah McWilson tetapi meletakkan wajah agen2 Meeracle. Ini kerana pihak HQ berpendapat agen2 Meeracle adalah tulang belakang kepada jenama Meeracle. Kami percaya, selain produk yang berkualiti, MARKETING BERTERUSAN juga antara elemen penting bagi mengukuhkan lagi brand kami. Flyers, Email, Facebook, Google, Youtube, TV, Billboard dan pelbagai lagi channel marketing yang kami sedang usahakan.

Secara tak langsung, agen Meeracle akan lebih mudah untuk melakukan marketing. Kerana ramai orang sudah mengenalinya. Sebab itu ramai agen kami, mudah untuk menjual. 

Boleh dapat Mercedes dan Bercuti Luar Negara

Kami sentiasa menghargai mereka yang bersama kami. Hampir setiap bulan kami akan memberikan pelbagai jenis hadiah bagi menghargai mereka yang bersama kami. Anda boleh memenangi pelbagai hadiah yang pasti akan membuatkan anda teruja. 

Boleh menang Mercedes, Honda Civic, Honda City dan pelbagai lagi percutian didalam dan luar negara. Ianya pasti berbaloi! 

Sudah ramai yang mendapat hadiah bersama kami. Mungkin selepas ini anda 😉

Apa saya dapat bila join family MEERACLE?

Produk Yang Berkualiti – Kalau anda sendiri tak menggunakan produk bagaimana anda nak terangkan kebaikkan produk kepada prospekkan.. 

Masa Yang Fleksible – Tak kisah anda sedang bekerja atau suri rumah, anda tetap boleh memulakan bisnes bersama MEERACLE. Tak terikat masa.. 24/7 bisnes anda boleh berjalan

Pendapatan Tak Terhad – Apabila anda bersama Meeracle, sumber pendapatan kami tidak terhad kepada satu sumber sahaja. Pelbagai lagi cabang sumber pendapatan. 

Reward Best! – Pelbagai reward yang sangat best kami bagi. Kereta Merc, Kereta Honda City, Iphone dan pelbagai lagi reward yang kami akan beri eksklusif untuk mereka yang bersama kami.

Komisyen bermula 30% – Kami sangat menghargai mereka yang bersama kami. Setiap jualan yang anda dapat, anda akan dapat komisyen bermula 30% sehingga 60% daripada harga jualan. Ramai yang berjaya mengubah kehidupan mereka bersama MEERACLE.

Memiliki Bisnes Sendiri – Ramai diantara kita mengimpikan memiliki bisnes sendiri. Bersama MEERACLE, anda dapat membina bisnes anda sendiri. Paling best, anda akan dapat belajar dari mereka yang berjaya dan support sepenuhnya dari HQ!

Bukan itu sahaja..

Online Web Based – Kami menyediakan  sistem online ordering bagi memudahkan anda untuk terus order produk kepada kami.

Easy To Monitor & Manage – Terus terang saya katakan, ramai yang telah mendapat hasil daripada MEERACLE kerana sistem bisnes kami sangat mudah difahami.

Friendly Business Plan – Plan Bisnes kami adalah sangat mudah untuk mendapatkan keuntungan. 

Copy & Paste – Kalau anda rasa tak pandai. Tak perlu risau kerana pihak HQ akan membekalkan pelbagai jenis material marketing untuk anda. Ayat Fb ada, Ayat whatsapp ada, Video ada, Flyers ada, Billboard ada, TV ada, Radio ada dan pelbagai lagi sokongan untuk anda hasilkan jualan. Kerja anda semudah copy & paste.

High Success Rate – Ramai agen kami berjaya mendapat keuntungan kerana kualiti produk dan sokongan pemasaran dari HQ yang berterusan.

Fokus group agen yang terhad – Kami mempunyai kuota yang sangat terhad buat mereka yang ingin bersama kami. Selepas mencapai target, kami akan tutup pengambilan kuota agen.

Ingin #menjadidenganmeeracle?
Tetapi sebelum itu, lihat pakej-pakej yang kami tawarkan.

Ingin
#menjadidenganmeeracle?
Tetapi sebelum itu, lihat pakej-pakej yang kami tawarkan.

Tiada pengalaman didalam bisnes?

Kami juga memberi bimbingan exclusive didalam kelas secara percuma agar anda lebih jelas dengan hala tuju kami. Paling utama, anda tahu bagaimana untuk menghasilkan jualan melalui proven method.

Anda juga akan dimasukkan didalam support group Telegram. Disana anda boleh bertanya soalan dan berkongsi pengalaman bersama ejen-ejen yang telah berjaya 🙂 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna dan agen produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan agen dan pengguna. 

Tindakan Anda Hari Ini Penentu Kejayaan

Sekarang tinggal langkah terakhir untuk anda bertindak MENJADI sebahagian daripada ahli keluarga kami. Kami tak kisah siapa anda pada hari ini. Apa yang pasti, kami mencari mereka yang ingin dibantu dan sanggup memberikan lebih 100% komitmen kepada kami.

Segala kelengkapan telah kami beri. Ianya terpulang kepada anda untuk bertindak atau meninggalkan web ini. 

 

Support Hotline 1

Support Hotline 2

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna dan agen produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan agen dan pengguna. 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna dan agen produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan agen dan pengguna. 

Support Hotline 1

Support Hotline 2

Sharekan berita gembira ini kepada kenalan anda yang lain dengan klik button share dibawah:

If you feel lost, disappointed, hesitant, or weak, return to yourself, to who you are, here and now and when you get there, you will discover yourself, like a lotus flower in full bloom, even in a muddy pond, beautiful and strong.

Masaru Emoto