EDELSTEEN SDN BHD merupakan syarikat yang ditubuhkan pada tahun 2015 dan fokus utama syarikat adalah didalam bidang kecantikan dan kosmetik. MEERACLE adalah jenama yang dibawah naungan syarikat Edelsteen Sdn Bhd. Kini MEERACLE sudah mula dikenali di seluruh Malaysia dan Asia.

Sehingga ini MEERACLE telah pun mempunyai hampir 3000 pengedar sah didalam Malaysia termasuk Asia. Pembuatan, Pembangunan dan penyelidikan produk-produk MEERACLE dihasilkan sendiri oleh pakar-pakar penyelidik dan pakar ahli kimia kami yang beroperasi di kilang Syarikat Edelsteen Sdn Bhd yang telah ditubuhkan bersama dengan jenama MEERACLE.

Ini adalah untuk menjamin kualiti produk-produk MEERACLE supaya tidak diekploitasi oleh kilang-kilang OEM yang popular dikalangan pemilik produk di Malaysia. Kilang ini juga telah mendapat pengiktirafan GMP (Good Manufacturing Practise). 

Produk BestSeller Kami

Meeracle Facial Serum

Merupakan serum wajah yang menggunakan formula “Gemstone” sebagai bahan utama. Selain itu, Meeracle Facial Serum ini mengandungi 23 bahan aktif seperti Alpha Arbutin, Verbascum Thapsus Flower and Phischia Ferment Lysate Filtrate dan lain-lain lagi.

Meeracle Facial Cleanser

Merupakan pencuci wajah pertama yang menggunakan formula “Gemstone” seperti Malachite Stone sebagai bahan utama.

Termasuk bahan-bahan aktif Green Tea, Aloe Vera, Apple Stem Cell dan Avocado Extract.

Kolaborasi dua JENAMA besar. Yang mendapat kepercayaan ratusan ribu pengguna dan peminat. Kini, dua jenama ini bergabung. Dan menghasilkan sesuatu yang TERKINIEKSKLUSIF dan LIMITED!

Didatangkan dalam satu SET LIMITED EDITION, yang mengandungi 3 warna dan 3 tekstur yang berbeza. 

Support Hotline 1

Support Hotline 2

Visi MEERACLE

Meletakkan MEERACLE sebagai sebuah jenama tempatan yang inovatif dan dipercayai didalam dan di luar negara.

Misi MEERACLE

Muncul sebagai jenama yang boleh dipercayai keperluan wanita. Sebagai penyedia penyelesaian kecantikan, kami berhasrat untuk menjadi proaktif dalam memperkasakan wanita dari setiap aspek.

Brand Value

Mewah, Bergaya, Eksklusif, Bertenaga.

3 Sebab Utama Anda Harus Berniaga?

Mengukuhkan Kedudukan Kewangan Anda. Dapat buat simpanan. Cukup buat perbelanjaan harian, mingguan dan bulanan. Dapat bagi mak dan ayah. 

Membantu Lebih Ramai Orang. Yerlah dah banyak duit, kenalah bantu lebih ramai orang.

Memenuhi Cita-cita dan Impian Anda. Pasti Anda ada impian yang ingin dicapaikan? 

 

Kos Sara Hidup Semakin Tinggi!

Hampir setiap hari kita pasti akan menerima pelbagai jenis keluhan yang tajuk utamanya adalah kos sara hidup yang semakin tinggi. Yerlah nak bagi mak ayah lagi. nak bayar sewa rumah lagi, kereta lagi, nak belanja makan lagi, nak bayar duit minyak lagi, beli pampers anak lagi dan pelbagai lagi yang perlu dibayar..

Itu kalau yang dah kahwin.. Yang bujang pun apa kurangnya. Student pun ada yang terasa dengan kos bebanan sara hidup.

Adakah anda juga mengalami situasi itu? 

Kalau anda mengalami situasi itu, maka anda berada dilaman yang betul. Kami akan bantu anda melalui bisnes yang sebenar.

Perbelanjaan Melebihi Pendapatan. Boros!

Cukup bulan kita happy bila dapat gaji. Kita pun WAJIB bayar segala bil tanggungan yang ada. Bil Sewa Rumah, Bil Elektrik, Bil Air, Bil Handphone, Duit Kereta dan segala bil yang ada.

Setelah ditolak segala bil keutamaan yang perlu dibayar, maka tiba masanya nak bayar tanggungan keluarga pula. Nak bagi mak ayah kat kampung, beli sayur lagi, makan minum, pampers anak, duit petrol dan pelbagai lagi tanggungan yang ada.

Bila tiba ingin menyimpan, kita tidak mampu. Kerana bila kita kira semula, memang CONFIRM perbelanjaan tanggungan yang kita dapat, melebihi pendapatan yang kita dapat. Maka mulalah episod sedih pilu kita.. Dan ianya berulang setiap bulan, jika kita tidak ingin MENJADI yang lebih baik. 

Sampai bila nak macam ni?

Jangan Sampai Stress

Berdasarkan kajian pada 2015, 29.2% rakyat Malaysia mengalami masalah depresi seperti masalah mental dan kemurungan. Peningkatan sebanyak 11.2% berbanding tahun 2006. 

Majoriti diantara mereka menghadapi masalah depresi disebabkan tekanan hidup yang semakin mencabar, terutama dibandar-bandar besar. 

Lebih malang, ianya semakin meningkat setiap tahun. 

Tak perlu risau.. Kerana kami ingin membantu anda MENJADI yang lebih baik bersama kami.

#menjadidenganmeeracle

#menjadidenganmeeracle

#menjadidenganmeeracle

Mungkin bunyinya agak ‘cliche’ dan sama macam orang lain. Namun percayalah, apa yang bakal kami kongsikan kepada anda adalah untuk membantu anda mendapat pendapatan yang lebih baik. Kami mencari yang serius dan komited sahaja bersama kami.

Apa kata mereka yang #menjadidenganmeeracle?

Apa kata mereka yang #menjadidenganmeeracle?

Hampir 3000 pengedar sah Meeracle sejak ia ditubuhkan dan kini telah menghasilkan agen-agen yang telah pun mencapai pendapatan dan pulangan yang tinggi. Malahan pada tahun 2017 sahaja ada diantara Master Stokis kami yang telah mencapai jualan RM2.2 Juta untuk tahun 2017 sahaja. Untuk lebih lanjut hayati video ini. 

Che Wan Nurzirawati – Master Stokis Johor​

I am involved with family business and frankly I have lots of ample times too. It happened one day I surfed the Facebook and catched by attracted posted and testimony about Meeracle on Fb ads and stressed with all the result by the user. Within 5 days usaged, I discovered my skin became flawless, radiance and turning me to look younger from my age! It was my dream to look youth and amazing with one practical incredible product.

The unique ingredients of Meeracle is unbeatable. The one and only serum in Asia that contain rich gemstone such as diamond, Ruby and Pearl and bring you the new beauty world. It’s safe and guranteed for baby till ederly and all genders. One bottle with all skin problem salution make the product trustable and high demanding.

It’s a mission for me to build an empayar and spread it all over the world by recruiting master stockists and quality agents . This is the platform of dreams where you can generate full pockets income together with  hardworking and effort. Seriously , Online business is something amazing and a real phenomenal and if you wanna change your life, don’t wait, act now!

Tengku Zarina - Black Diamond

Hi i’m TZ. I consider myself to be very lucky that all this while I’ve had the choice to either begin my career or become a full time housewife. I chose the latter.

However, in 2016, I was introduced to the brand by a friend. I was sceptical at first but later was very happy with the products and decided to not only continue as a user but also to share the effects of the product with all women.

Meeracle integrates every girls best friend into its products. Diamonds, Rubies and Pearls give my skin a glowing affect and further balances my skins condition. It is as good, if not better than other products on the shelf.

I would like to share with as many women as i can that there is no age limit when it comes to what we can do. I would also like to see women feel beautiful and be beautiful with themselves as they are.

To the aspiring agents, you are more powerful than you know. If you don’t try you can’t succeed. Let’s rock the world together!

Che Wan Nurzirawati – Master Stokis Johor

I am involved with family business and frankly I have lots of ample times too. It happened one day I surfed the Facebook and catched by attracted posted and testimony about Meeracle on Fb ads and stressed with all the result by the user. Within 5 days usaged, I discovered my skin became flawless, radiance and turning me to look younger from my age! It was my dream to look youth and amazing with one practical incredible product.

The unique ingredients of Meeracle is unbeatable. The one and only serum in Asia that contain rich gemstone such as diamond, Ruby and Pearl and bring you the new beauty world. It’s safe and guranteed for baby till ederly and all genders. One bottle with all skin problem salution make the product trustable and high demanding.

It’s a mission for me to build an empayar and spread it all over the world by recruiting master stockists and quality agents . This is the platform of dreams where you can generate full pockets income together with  hardworking and effort. Seriously , Online business is something amazing and a real phenomenal and if you wanna change your life, don’t wait, act now!

Zamrie - Master Stokis Selangor

Saya pernah kerja di kedai makan dan kantin sekolah, ada lagi kerja² yg lain, bnyak pula kalau nak disenaraikan. Semua ni sebelum sy dpat tawaran utk bekerja sbagai technician di sebuah kilang di selangor pada suatu ketika dlu, skrg saya dh pun berhenti kerja utk uruskan perniagaan sepenuh masa.

Bagaimana sy bermula? Mula² sya dah nampak iklan billboard di tepi² highway, memang bnyak iklan Meeracle. Pada mulanya saya seakan tak kisah sangat mengenai kewujudan Meeracle ni. Kemudian lepas beberapa minggu ada customer dan kawan tnya pasal Meeracle ni, Terus sy search di fb utk cari page HQ. Sy pm admin ira, terus sy daftar sbagai agen Ruby pada bulan 11. Alhamdulillah skrg sy dh pun upgrade jadi Master Stokis.

Saya rasa apa yg lebih menarik tentang Meeracle ni adalah penggunaan batu permata yg mana belum ada dalam mana² produk lain yg pernah sy kenal dan jual. Kesan pada pengguna sangat² best, testimoni sgt bnyak, senang utk kita promote setiap hari. Saya juga salah sorang pengguna Meeracle. Kesan dia mmg terbukti, siap dah jadi Testimoni lagi. Lagi satu sy sangat kagum dgn HQ bagaimana mereka hargai agen² dgn pelbagai reward.

Kalau boleh sy ingin capai level tertinggi dalam Meeracle. Sebab skrg sy mmg sedang berusaha habis habisan utk lebih majukan diri bersama² Meeracle. Saya percaya dgn Meeracle mmg boleh pergi lebih jauh lagi, yg penting terus fokus dan lebih berusaha. Saya akan lebih berusaha utk dapatkan reward² dari HQ.

Utk yg baru nk menceburi bidang perniagaan, atau pun yg sudah lama berniaga sy sangat² syorkan anda smua utk cuba jual Meeracle, apa yg dpat sy katakan HQ mmg sangat² menjaga kualiti produkdan agen² mereka. Semuanyaa tak susah, kita sendri juga, kalaukita betul² nak buat, tolong buat sampai jadi. InsyaAllah rezeki anda ada bersama Meeracle, jangan tunggu lagi, daftarlah jadi agen dgn segera. 

Disclaimer

 Kami bukanlah Skim cepat kaya

 Kami bukan MLM

 Tidak perlu berhenti kerja (Kalau anda masih bekerja)

 Tidak perlu datang office

 Bukan goyang kaki

Ianya adalah Bisnes Yang Sebenar!

Peluang Menjana Pendapatan Bersama Meeracle​

Tahniah! Kerana anda telah memberikan komitmen membaca sehingga ke peringkat ini. Ini menunjukkan bahawa anda adalah orang yang serius ingin bersama kami.

Kami ingin membuka peluang untuk anda menjadi agen produk MEERACLE. Kami akan membantu anda dari pelbagai sudut sepertimana kami pernah membantu orang sebelum anda. Proven Method!

Hanya 7 Bulan Anda Bersama Kami, Pasti Berpeluang Membawa Pulang Mercedes C250 AMG Baru dan Percuma!

Untuk tahun 2018, Meeracle telah melancarkan kempen besar-besaran dimana hadiah utama adalah Kereta Mercedes C250 AMG, Honda Accord, Honda City, Macbook, Ipad, Iphone dan bermacam-macam lagi. Yang pasti membuatkan anda merasa berbaloi menjadi agen Meeracle. 

Kami telah brainstorming bersama team kami. Pelbagai idea kami lontarkan sehingga kami mendapat formula berkesan buat anda membawa pulang MERCEDES C250 AMG secara PERCUMA! Malahan formula ini sudah terbukti berkesan. Kini, kami ingin membantu anda pula.

Apa yang perlu anda buat adalah hanya BUAT JER mengikut formula yang kami bakal share kepada anda. Kami berani jamin FORMULA ini berkesan.

Bercuti Dalam dan Luar Negara

Kalau tak dapat kereta? Pihak HQ Meeracle juga memberikan pelbagai hadiah percutian didalam dan luar negara secara eksklusif buat anda. Nak dapat kereta dan bercuti pun boleh.. Bayangkan kalau anda dah dapat kereta, kemudian anda dapat pakej percutian pula, kan best. Segalanya percuma pulak tue.

Sebelum nie kami ada sekumpulan yang berjaya, pergi naik Cruise dan Korea. Kini, kami nak pergi Europe pulak. Mana tau lepas nie anda pula bercuti bersama kami 🙂

Meeracle Lucky Draw 2018

Pihak Meeracle juga telah melancarkan kempen lucky draw 2018. Khusus untuk pembeli setia produk-produk Meeracle. Dimana hadiah utamanya adalah kereta Perodua Axia baru, Yamaha Solariz baru, percutian didalam dan luar negara dan macam-macam lagi. Bukan sekadar hadiah saja, setiap bulan kami ada menyediakan pelbagai hadiah2 menarik buat pembeli produk. 

Sekarang nie cabutan bertuah kami sedang memberi hadiah utama Perodua Axia. Semua direka khas untuk membantu agen-agaen meeracle membuat jualan. Best! Dahlah beli produk, lepas tue berpeluang dapat hadiah.

Senang citer, kalau anda jadi agen, jangan risau tentang customer sebab pihak HQ sendiri memang menyediakan pelbagai jenis hadiah2 menarik dan eksklusif. Pasti pembeli anda HAPPY.

Zahirah Macwilson Sebagai Duta Rasmi

Kenal Zahirah Macwilson? Beliau sekarang merupakan artis yang tengah top. Pada 26/7/2018, Pihak HQ Meeracle telah melantik Zahirah Macwilson sebagai duta rasmi Meeracle. Beliau dilantik berdasarkan asas branding MEERACLE iaitu SIMPLE, URBAN, dan EXPRESSIVE. Zahirah Macwilson sendiri diberi peluang menggunakan produk Meeracle selama 2 bulan sebelum di lantik sebagai duta. 

Setelah mendapat kesan positif, baru Zahirah bersetuju menjadi duta Meeracle. Dengan pelantikan Zahirah sebagai duta, ianya mampu meningkatkan lagi jualan anda bersama Meeracle.

 

Marketing Berterusan Daripada HQ Meeracle

Pasti anda tertanya2 mengapa billboard ditepi highway dan didalam bandar tidak meletakkan gambar Zahirah McWilson tetapi meletakkan wajah agen2 Meeracle. Ini kerana pihak HQ berpendapat agen2 Meeracle adalah tulang belakang kepada jenama Meeracle. Kami percaya, selain produk yang berkualiti, MARKETING BERTERUSAN juga antara elemen penting bagi mengukuhkan lagi brand kami. Flyers, Email, Facebook, Google, Youtube, TV, Billboard dan pelbagai lagi channel marketing yang kami sedang usahakan.

Secara tak langsung, agen Meeracle akan lebih mudah untuk melakukan marketing. Kerana ramai orang sudah mengenalinya. Sebab itu ramai agen kami, mudah untuk menjual. 

Boleh dapat Mercedes dan Bercuti Luar Negara

Kami sentiasa menghargai mereka yang bersama kami. Hampir setiap bulan kami akan memberikan pelbagai jenis hadiah bagi menghargai mereka yang bersama kami. Anda boleh memenangi pelbagai hadiah yang pasti akan membuatkan anda teruja. 

Boleh menang Mercedes, Honda Civic, Honda City dan pelbagai lagi percutian didalam dan luar negara. Ianya pasti berbaloi! 

Sudah ramai yang mendapat hadiah bersama kami. Mungkin selepas ini anda 😉

Apa saya dapat bila join family MEERACLE?

Produk Yang Berkualiti – Kalau anda sendiri tak menggunakan produk bagaimana anda nak terangkan kebaikkan produk kepada prospekkan.. 

Masa Yang Fleksible – Tak kisah anda sedang bekerja atau suri rumah, anda tetap boleh memulakan bisnes bersama MEERACLE. Tak terikat masa.. 24/7 bisnes anda boleh berjalan

Pendapatan Tak Terhad – Apabila anda bersama Meeracle, sumber pendapatan kami tidak terhad kepada satu sumber sahaja. Pelbagai lagi cabang sumber pendapatan. 

Reward Best! – Pelbagai reward yang sangat best kami bagi. Kereta Merc, Kereta Honda City, Iphone dan pelbagai lagi reward yang kami akan beri eksklusif untuk mereka yang bersama kami.

Komisyen bermula 30% – Kami sangat menghargai mereka yang bersama kami. Setiap jualan yang anda dapat, anda akan dapat komisyen bermula 30% sehingga 60% daripada harga jualan. Ramai yang berjaya mengubah kehidupan mereka bersama MEERACLE.

Memiliki Bisnes Sendiri – Ramai diantara kita mengimpikan memiliki bisnes sendiri. Bersama MEERACLE, anda dapat membina bisnes anda sendiri. Paling best, anda akan dapat belajar dari mereka yang berjaya dan support sepenuhnya dari HQ!

Bukan itu sahaja..

Online Web Based – Kami menyediakan  sistem online ordering bagi memudahkan anda untuk terus order produk kepada kami.

Easy To Monitor & Manage – Terus terang saya katakan, ramai yang telah mendapat hasil daripada MEERACLE kerana sistem bisnes kami sangat mudah difahami.

Friendly Business Plan – Plan Bisnes kami adalah sangat mudah untuk mendapatkan keuntungan. 

Copy & Paste – Kalau anda rasa tak pandai. Tak perlu risau kerana pihak HQ akan membekalkan pelbagai jenis material marketing untuk anda. Ayat Fb ada, Ayat whatsapp ada, Video ada, Flyers ada, Billboard ada, TV ada, Radio ada dan pelbagai lagi sokongan untuk anda hasilkan jualan. Kerja anda semudah copy & paste.

High Success Rate – Ramai agen kami berjaya mendapat keuntungan kerana kualiti produk dan sokongan pemasaran dari HQ yang berterusan.

Fokus group agen yang terhad – Kami mempunyai kuota yang sangat terhad buat mereka yang ingin bersama kami. Selepas mencapai target, kami akan tutup pengambilan kuota agen.

Ingin #menjadidenganmeeracle?
Tetapi sebelum itu, lihat pakej-pakej yang kami tawarkan.

Ingin
#menjadidenganmeeracle?
Tetapi sebelum itu, lihat pakej-pakej yang kami tawarkan.

Tiada pengalaman didalam bisnes?

Kami juga memberi bimbingan exclusive didalam kelas secara percuma agar anda lebih jelas dengan hala tuju kami. Paling utama, anda tahu bagaimana untuk menghasilkan jualan melalui proven method.

Anda juga akan dimasukkan didalam support group Telegram. Disana anda boleh bertanya soalan dan berkongsi pengalaman bersama ejen-ejen yang telah berjaya 🙂 

Menjadi Agen Meeracle, Anda juga mendapat:

  • Sales System yang terbukti berkesan!
  • Online Ordering sistem yang sangat effisien!
  • Unik Kualiti Produk!
  • Harga Produk Yang Sangat Berpatutan!

  • Pihak HQ sentiasa akan memberi support!
  • Semua agen akan dilatih lebih profesional!
  • Bahan Marketing sentiasa dibekalkan!

  • Setiap bulan kami akan memberikan hadiah-hadiah menarik buat agen. Ada hadiah Mercedes, Honda Civic, Honda City, Iphone 6, Swarovski Diamonds dan pelabagai lagi!
  • Bahkan, pihak HQ turut memberikan pelbagai pakej percutian menarik didalan dan luar negara!

Daftar Sekarang!

Kami akan memberikan harga sangat istimewa hari ini serta voucher potongan 10%. Bertindak sekarang kerana tawaran ini akan tamat pada:

Hours
Minutes
Seconds
Hours
Minutes
Seconds

Hubungi/Whatsapp kami dengan segera di:

011-2806 6357

Atau dengan klik butang dibawah:

NORAISAH – MASTER STOCKIST SINGAPORE

Assalamualaikum semua, My name is Noraisah from Singapore. Just like any other housewife, i work from home. Selling anything that i could like make up essentials which i could probably earn only RM30 a day. To me that is enough back then. But truth is, deep inside it wasn’t. As I have 3 children and my husband is the only sole breadwinner.

When i first saw Meeracle back then on March 2017, i decided to give Meeracle a try as i myself am having a highly sensitive prone skin and NO OTHER PRODUCT seems to suit me at all. When it says 5 in 1, I got attracted to it. Soon irealised  Meeracle is beneficial for all my family members as it is chemical free and save to use for all, i then decided to purchased more.

From an end user, i groomed myself into becoming a Stokist immediately. Due to the uniqeness of this product, I’ve decided to bring in Meeracle into Singapore Officially. As a platform, i slowly build my own dropships, and from there they grown into pearl babies, up to ruby and now i have a few stokist of my own.

Syukur alhamdulillah, So here they are, my babies. I am where I am now. Without them I am nothing. Syukur Alhamdullilah to the almighty. Exactly after 1 year with Meeracle, after so much time, effort and commitment, sacrifices, dedication, patience this is it. A team with so much effection for Meeracle has bloom like never ever.

We understand our customers’ expectations, We effectively make decisions, We communicate openly on the team, We support one another, We work at continuously improving our performance,

WE EACH FEEL GOOD ABOUT BEING A PART OF MEERACLE SINGAPORE TEAM.

Meeracle empowers us, Meeracle is miracle, Meeracle is an impact, a change of success with greatness and quality.

A Big Thank You To All Of My Agent Babies, you girls deserve a pat on your shoulder. Kudos & Good job to all of us!!!  😍

NAZARIAH - MS MELAKA (Pemilik Melaka Outlet Meeracle Yang Pertama)

Saya seorang yg berkerjaya & sentiasa mencari peluang untuk memajukan diri dr segi kehidupan, ekonomi dan gaya hidup.

– Miliki 3 orang anak, yang masih bersekolah & perlukan perhatian penuh, jadikan sebagai big why dalam biz ni.

Adalah tidak mustahil wanita yang berkerjaya & menguruskan keluarga dalam satu masa juga mampu berjaya jika disertakan tekad & usaha.

– Mula sebagai dropship.

Journey…

Awal Ogos 2016 – Dropship – x modal

Hujung Ogos 2016 – Agent – modal RM553

10 Oktober 2016 – Diamond -modal RM2000++

Februari 2017 – Master Stokis – modal 6 angka

Tertarik dengan keunikan produk dan sistem pemasaran syarikat yg sgt2 sistematik. Product dgn Ingredient dan formula yang luarbiasa & manfaat untuk kesihatan & keserian kulit wajah.

Mula sebagai pengguna & rasai sendiri perubahan tekstur kulit makin cantik.

Pertengahan 2017 suarakan hasrat untuk buka outlet untuk kemudahan dan keselesaan agent kawasan terutamanya di Negeri Melaka.

Alhamdulillah, disambut baik & dapat sokongan padu dari Founder, CEO, COO Meeracle.

Outlet pertamai ni dirasmikan dgn jayanya oleh founder sendiri pada 17 Feb 2018. Tujuan utama… Membuka peluang masyarakat setempat menjana pendapatan dengan menyertai kami dalam Team Meeracle.

“ DARI MENJUAL NASI LEMAK TEPI JALAN, KINI TELAH MEMBUAT JUALAN 2.2 JU.TA. “

Hours
Minutes
Seconds

Lynn memang tak pernah percaya lynn mampu berjaya sampai macam ni, ye lah lynn dulu just jual nasi lmak tepi jln je. Tapi sbb lynn fikir smp bila lynn nak mcm ni, jual nasi lemak tepi jalan. So lynn pun cari jalan macam mana nak jana pendapatan tambahan.

Lynn pon start try jual mcm2, jual baju, make up, tudung, mcm2 lagi lynn try. Tapi semua mcm sendu je, lynn pon tak tahu kenapa. Smp satu hari tu lynn tengok fesbuk ada pencarian agent MEERACLE. So lynn pon try jadi agent MEERACLE ni, tapi sebelum jadi agent MEERACLE ni, lynn mmg da jadi pengguna MEERACLE, sbb kesan dia yg mmg wow. 

So bermula dari situ kehidupan lynn start berubah, lynn da tak jual nasi lemak lagi skrang. Lynn pon da ada income pasif yg lebih dari 5 angka sebulan. Lynn sendiri tak percaya lynn bole berjaya mcm ni. Tapi inilah yg lynn dpt lepas lynn join team MEERACLE. Semua ni lynn dapat tak smp setahun, mmg pilihan yg tepat lynn join MEERACLE ni sbb support dr HQ mmg sgt2 padu.

Tindakan Anda Hari Ini Penentu Kejayaan

Sekarang tinggal langkah terakhir untuk anda bertindak MENJADI sebahagian daripada ahli keluarga kami. Kami tak kisah siapa anda pada hari ini. Apa yang pasti, kami mencari mereka yang ingin dibantu dan sanggup memberikan lebih 100% komitmen kepada kami.

Segala kelengkapan telah kami beri. Ianya terpulang kepada anda untuk bertindak atau meninggalkan web ini. 

 

Support Hotline 1

Support Hotline 2

Daftar Sekarang!

Bertindak sekarang kerana tawaran ini akan tamat pada:

Hours
Minutes
Seconds
Hours
Minutes
Seconds

Hubungi/Whatsapp kami dengan segera di:

011-2806 6357

Atau dengan klik butang dibawah:

Sharekan berita gembira ini kepada kenalan anda yang lain dengan klik button share dibawah:

If you feel lost, disappointed, hesitant, or weak, return to yourself, to who you are, here and now and when you get there, you will discover yourself, like a lotus flower in full bloom, even in a muddy pond, beautiful and strong.

Masaru Emoto